Recepta Arròs cremós d’espigalls

Arròs cremós d’espigalls

Recepta: Arròs cremós d’espigalls Ingredients per a 2 persones 3 manats d’espigalls 200 g d’arròs 1 ceba formatge de cabra (al gust) brou de verdures oli d’oliva verge extra sal pebre negre Preparació de l’Arròs cremós d’espigalls Fer un brou de verdures. Es poden afegir al brou els troncs dels espigalls. Tallar la ceba petita i…

Details
Recepta d'amanida de bacallà | Mercat del Dissabte de Sitges

Amanida de bacallà

Recepta: amanida de bacallà Ingredients per a 4-6 persones 2 filets de bacallà fresc 100 g d’olives negres Oli d’oliva verge extra   Per a l’amaniment 6 cullerades d’oli d’oliva verge extra Suc d’1 taronja acabat d’esprémer 1 dent d’all picat Cibulet picat Pebre negre acabat de moldre Preparació d’amanida de bacallà Preescalfar el forn…

Details