que són els pèsols?, ercat del Dissabte de Sitges

Els pèsols a la cuina i a la taula: com preparar els pèsols

Com preparar els pèsols Els pèsols es mengen frescos, germinats, secs, en conserva o congelats. La beina d’algunes espècies, com els tirabecs, és comestible juntament amb les llavors, tal com ocorre amb la mongeta tendra. Els pèsols frescos Els pèsols frescos són tendres, de sabor dolç i cruixents. Per conservar totes les vitamines és preferible…

Details
recepta de paté de salmó fumat

Paté de salmó fumat

Recepta: paté de salmó fumat Arriba el cap de setmana i us proposem una recepta senzilla de preparar, que fins i tot, podem realitzar-la amb els més petits de la família. Esperem que us agradi la nostra proposta i bon profit! Ingredients per a 4 persones Per preparar aquest paté de salmó fumat necessitaran 200…

Details

Flam de taronja

Recepta: flam de taronja Ingredients per a 8 persones 150 g de sucre 200 g d’ametlles crues la pell tallada d’una taronja 7 ous 300 ml de suc de taronja acabat d’esprémer 3 cullerades de licor de taronja (opcional) Preparació Primer fem el caramel En un motlle metàl·lic per a flam, preparar el caramel. Tirar-hi…

Details